Digitalt skyltfönster och kurs i sociala medier

Denna lösning är för dig som precis startat, ska starta din verksamhet, eller för dig som nu bestämt dig för att ha en hemsida och kommunicera även via sociala medier - det ena ersätter inte det andra!

Du får hjälp utifrån dina behov

Min samarbetspartner Caroline Haglund som har stor kunskap i sociala medier, håller i kursen digitalt eller på plats i sin salong & skönhetsskola Carolinesbeautyspa i Arboga.

Caroline hjälper dig med allt du behöver veta om Instagram och Facebook.

Pris och innehåll

För endast 4 590 kronor exklusive moms, får du ett Digitalt skyltfönster och all kunskap, tips och råd om dina sociala medier- helt anpassat för din verksamhet.

Se filmklipp från Instagram där jag berättar mer
 

  • Kursen är en timme

  • Anpassat efter ditt behov

  • Nybörjare? – Caroline lär dig grunderna. Om du inte har ett konto så hjälper jag dig med det.

  • Van användare? – Caroline ser med nya ögon och ger dig tips & råd

  • På distans eller på plats i Arboga

 

Såhär har en av mina kunder skrivit:
Den här goa underbara kvinnan! Du har hjälpt mig med så mycket, du har bollat idéer med mig, du har pushat mig! Uppskattat våra coachningsamtal. Du berättar utifrån sig själv vad som har hjälpt just dig, gett mig tips och råd hur jag ska marknadsföra mitt företag. 
Lina, Studio Ramet

 

Hur det går till

Caroline går igenom ditt konto på Instagram och/eller Facebook, innan kursen börjar, för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Ni bokar sen en tid som passar. Diplom delas ut efter kursen!

Kontakta mig för att beställa och ställa dina frågor

Exempel

Här ser du hur ett digitalt skyltfönster kan se ut för en klädbutik. Första bilden är hur den ser ut på datorn och bild två hur den ser ut i mobilen

datorversion.JPG
mobil.png