Inblick i kunds verksamhet är A & O

September 19, 2018

Nu när jag tagit över ansvaret för en hemsidas förnyelse och uppdateringar, har jag förmånen att sätta mig in i ytterligare en intressant verksamhet. Denna gång är det en väl inarbetad dansskola med olika målgrupper som besökare, som ska få rätt intryck av verksamheten och ska ha lätt att hitta den information de söker.

 

Med kontinuerliga möten och mailkontakt med kunden, arbetas förslag och idéer fram. Förutom korrektur av språket, som ska vara lätt att förstå och rättstavat, ser vi över nya bilder, filmer och sökoptimering. 

 

Tycker mig ha en god inblick i verksamheten nu, vilket ger mycket bra förutsättningar för att kunden ska bli nöjd med de justeringar och förslag jag föreslår. 

- Ska även besöka dansskolan en kväll för att se och/eller medverka vid ett danspass :)

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv