Inblick i kunds verksamhet är A & O

Nu när jag tagit över ansvaret för en hemsidas förnyelse och uppdateringar, har jag förmånen att sätta mig in i ytterligare en intressant verksamhet. Denna gång är det en väl inarbetad dansskola med olika målgrupper som besökare, som ska få rätt intryck av verksamheten och ska ha lätt att hitta den information de söker.

Med kontinuerliga möten och mailkontakt med kunden, arbetas förslag och idéer fram. Förutom korrektur av språket, som ska vara lätt att förstå och rättstavat, ser vi över nya bilder, filmer och sökoptimering.

Tycker mig ha en god inblick i verksamheten nu, vilket ger mycket bra förutsättningar för att kunden ska bli nöjd med de justeringar och förslag jag föreslår.

- Ska även besöka dansskolan en kväll för att se och/eller medverka vid ett danspass :)

Ett par som dansar tango

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Inga taggar än.

Sök efter taggar

Följ oss