Nytt samarbete med teimportör


Som jag skrivit tidigare - att olika verksamheter berikar - upplevde jag pånytt i förmiddags då jag hade ett möte med en inspirerande kvinna som importerar teer från Sri Lanka. Kundens nytänkande och genuina engagemang för att föra ut information om teers påverkan för kropp och hälsa, ligger till grund för hur jag nu skapar en hemsida som ska förmedla konceptet.

Att få inblick i kundens verksamhet och förstå vad den ska förmedla och till vilken målgrupp, har jag nu i tänket när jag gör ett första utkast :)

Självklart ser jag till att sidan sen hittas på Google.

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Inga taggar än.
Sök efter taggar
All Rights Reserved Axensjös KBH 2020
Sidan uppdaterad oktober 2020
  • Facebook - Axensjös KBH
  • Instagram - Axensjös KBH