top of page

Nytt samarbete med teimportör


Tekoppar och en kanna där teet rinner ner i en kopp

Som jag skrivit tidigare - att olika verksamheter berikar - upplevde jag pånytt i förmiddags då jag hade ett möte med en inspirerande kvinna som importerar teer från Sri Lanka. Kundens nytänkande och genuina engagemang för att föra ut information om teers påverkan för kropp och hälsa, ligger till grund för hur jag nu skapar en hemsida som ska förmedla konceptet.

Att få inblick i kundens verksamhet och förstå vad den ska förmedla och till vilken målgrupp, har jag nu i tänket när jag gör ett första utkast :)

Självklart ser jag till att sidan sen hittas på Google.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page