Din möjlighet - mitt nöje

Givande jobb eller rolig hobby - du väljer!

Jag vill ha kollegor till min andra verksamhet där jag jobbar som återförsäljare för det svenska underklädesföretaget PXC Underwear. Ett jobb som ger glädje både för mig och kunderna. Att få ge god kundvård och personlig service till kvinnor som är i behov av att hitta rätt bh-storlek och modell är givande och väldigt roligt.

Att dessutom kunna erbjuda underkläder i mycket god kvalitet är en trygghet.

Nu expanderar PXC Underwear och jag utökar min verksamhet och bildar team. Med nöje erbjuder jag dig en möjlighet att börja arbeta med mig.

När du blir återförsäljare får du tillgång till ett stort lager med underkläder som du enkelt kan beställa hem och erbjuda till dina kunder. Du är din egen chef. Det är lätt att komma igång, inga förkunskaper krävs, jag blir din handledare.

Detta är ett fantastiskt roligt sätt att arbeta på och kunderna är nöjda att få prova i lugn och ro. Underkläder är ju dessutom något som alla behöver och använder varje dag.

Läs mer här

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Inga taggar än.
Sök efter taggar