top of page

Innehåll, språk och ton är avgörande

Varför hemsida och vad är viktigt?

Du har mycket att vinna på bra kvalitet på innehållet på din hemsida. Du behöver inte krångla till det – besökaren förväntar sig att få grundläggande uppgifter och relevant information, som är grunden för att besökaren snabbt får en uppfattning om vad du erbjuder för produkter/tjänster.

Din hemsida ska vara den naturliga platsen för dina kunder att söka information på. Den ger dessutom legitimitet för din verksamhet, många anlitar inte ett företag som inte ger förtroende på nätet.

Du skyddar ditt varumärke och förutsättningarna blir bättre för fler och bättre kundkontakter.

Ett kvalitativt innehåll visar att du är engagerad och värdesätter ett lättförståeligt och korrekt språk för dina besökare. Förutom grundläggande uppgifter och information om dig och företagets tjänster/produkter, bör du uttrycka varför man ska anlita just dig.

Du bygger förtroende via hemsidan genom att sprida nyheter, intressanta fakta och kunskap som kunderna kan ha nytta av.

Att uttrycka sig enkelt men rätt är viktigt. Se till att texten är lätt att förstå – krångla inte till det - undvik alltid stavfel och särskrivningar.

Jag arbetar med detta dagligen och har varierande uppdrag. Allt från att göra hemsidan från start med att ta fram passande domännamn, logga, ton, uttryck, anpassa till mobil och surfplattor (responsiv webb), till att redigera befintliga hemsidor som kunden vill ha en webbredaktör till, sökoptimera, förnya med mera.

Kontakta mig för offert och förslag till samarbete.

Laptop och en bukett tulpaner
Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page