top of page

8 sekunder, sen är det kört!

Fånga dina kunder inom 8 sekunder

När en person söker något på nätet håller uppmärksamheten i sig cirka 8 sekunder. Hittas inte ditt företag på den tiden är det risk att kunden söker upp annat företag än ditt.

Hur ser man då till att hittas inom 8 sekunder?

En bra hemsida med relevanta sökord (sökoptimering) är grunden, men även informativt och relevant innehåll och rubriker är nödvändigt.

Sökord och "sökmeningar" är a och o för att både din hemsida och andra kanaler som t ex Facebook, Instagram etc, får sökträffar.

Vilka sökord och information är bra?

Det vet du som är expert inom ditt område. Min roll är att ställa frågor till dig från ett kundperspektiv så du kommer på vad dina kunder/besökare till hemsidan kan tänkas söka/googla på.

Ofta blir det ringar på vattnet och vi kommer gemensamt fram till hur din hemsida kan förbättras så du får fler besökare/kunder.

Behöver du fler sätt att marknadsföra?

Vet du inte vilken typ som är bäst för ditt företag? Då kan du få hjälp med paketlösningar utifrån ditt specifika behov. Få hjälp att identifiera målgrupper och kanaler som passar ditt företag.

I dagens läge räcker det inte med enstaka punktinsatser för att nå ut. En mix av olika åtgärder, där budskapet går igen överallt, är avgörande.

Oroa dig inte

Jag är din kontaktperson för att se över alla delar. Jag samarbetar med andra kompetenser inom marknadsföring.

Låt oss se över din hemsida och fånga in dina kunder!

Man fångar en fisk.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page