top of page

Nu bageribranschen

Jag har fått äran och förtroendet att ta över befintlig hemsida samt skapa ny åt en och samma kund.

En person som jobbat i samma bransch som jag, har ny spännande verksamhet och bransch att ta itu med och behövde lämna över detta ärofyllda uppdrag. Vi har träffats via olika nätverk där jag haft möjlighet att presentera mig och mitt företag och hur jag jobbar.

Det föll väl ut och nu jag ser fram emot att arbeta med denna härliga kund som har en lång tradition och historia inom bageri- och konditoribranschen.

Återkommer och berättar mer inom kort..... :)

En bagare knådar deg

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page