top of page

Håll hemsidan aktuell - få fler kunder

Det tåls att upprepas!

Du behöver uppdatera och hålla din hemsida aktuell. Speciellt om det sker något evenemang eller har en kampanj av nåt slag. Även om du kommunicerar aktuella händelser via sociala medier, behöver du även ge dina besökare på hemsidan samma information.

Dels för att du bör ha samma linje och att besökaren känner igen sig.

Startsidan på kundens hemsida där aktuella eventet lyfts.

En av mina kunder ska ha ett konstevent i helgen och behövde få ut nya tavlor på hemsidan.

Sagt och gjort, jag la in nya bilder och information om eventet. Kunden la ut på Facebook och länkade även till hemsidan för mer information. Det ger också läsaren möjlighet att få läsa mer om kundens verksamhet, vilket ger fler kunder, som i sin tur kan ge merförsäljning.

Summa summarum - det ena ersätter inte det andra - tänk på det! Din hemsida ska vara källan till din verksamhets innehåll - visa helhetsbilden. Sociala medier är ett riktigt bra komplement och har sina syften och når olika målgrupper.

Hos mig får du hjälp med att uppdatera din hemsida och får råd och tips hur du bäst når ut.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page