Satsning kräver uppfräschning av hemsida

November 15, 2019

En kund som utökat, utvecklat och förnyat företaget och sin image, behövde därmed fräscha upp hemsidan som jag skapade för en tid sedan. Hemsidan arbetades fram utifrån förutsättningarna och önskemål som fanns då och nu tog vi ett omtag och resultatet blev toppen enligt kunden.

 

Under resans gång har vi även diskuterat hur viktigt det är med Google My Business och att se till att besökaren hittar företagets tjänster på Google. Kunden sköter Google My Business med korrekt information, bilder, inlägg, annonser med mera. Jag ser till att det "lirar" med hemsidans information och nåbarhet.

 

Jag säger alltid att "det ena ersätter inte det andra".... jag menar att hemsidan är grunden och källan till företagens fakta, information, budskap, ton och uttryck, vilket ska ge besökaren/läsaren ett förtroende för vidare kontakt.

 

Före- och efterbilder är bra just för att visa på utveckling, därmed inte sagt att det gamla var dåligt. 

 

www.carolinesbeautyspa.se

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Adress

Axensjös KBH

Nygatan 55C
732 30 Arboga

Sidan uppdaterad 31 augustii 2020
  • Facebook - Axensjös KBH
  • Instagram - Axensjös KBH

© 2020 All Rights Reserved Marika Axensjö, Axensjös KBH