top of page

Satsning kräver uppfräschning av hemsida

En kund som utökat, utvecklat och förnyat företaget och sin image, behövde därmed fräscha upp hemsidan som jag skapade för en tid sedan. Hemsidan arbetades fram utifrån förutsättningarna och önskemål som fanns då och nu tog vi ett omtag och resultatet blev toppen enligt kunden.

Under resans gång har vi även diskuterat hur viktigt det är med Google My Business och att se till att besökaren hittar företagets tjänster på Google. Kunden sköter Google My Business med korrekt information, bilder, inlägg, annonser med mera. Jag ser till att det "lirar" med hemsidans information och nåbarhet.

Jag säger alltid att "det ena ersätter inte det andra".... jag menar att hemsidan är grunden och källan till företagens fakta, information, budskap, ton och uttryck, vilket ska ge besökaren/läsaren ett förtroende för vidare kontakt.

Före- och efterbilder är bra just för att visa på utveckling, därmed inte sagt att det gamla var dåligt.

Det NYA utseende på hemsidan, datorversion och mobilversion

Det gamla/tidigare utseende på hemsidan, datorversion och mobilversion

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page