Varför hemsida och vad ska du tänka på

November 29, 2019

 

Fick förmånen att prata om det jag brinner för - varför ska man ha en hemsida och vad som är viktigt att tänka på. 

 

Arboga kommun, Näringslivsenheten och föreningen Arboga i Centrum anordnar inspirationsfrukostar för företagare i Västra Mälardalen. Inom ämnet Digitala kommunikation fick jag alltså prata om mitt företags inriktning och det jag arbetat med i 25 års tid.

 

Budskapet gick ut på att det ena ersätter inte det andra... att hemsidan är källan med adekvat information, bra och målgruppsanpassat språk, lättnavigerad, säker och uppdaterad - och sociala medier är ett ypperligt komplement och en kanal som fyller sitt syfte givetvis... mer om det senare kanske.... 

 

Klicka på bilden för att se videoinspelningen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

December 11, 2019

Please reload

Arkiv