top of page

Varför hemsida och vad ska du tänka på


Föreläsning om varför hemsida

Fick förmånen att prata om det jag brinner för - varför ska man ha en hemsida och vad som är viktigt att tänka på.

Arboga kommun, Näringslivsenheten och föreningen Arboga i Centrum anordnar inspirationsfrukostar för företagare i Västra Mälardalen. Inom ämnet Digitala kommunikation fick jag alltså prata om mitt företags inriktning och det jag arbetat med i 25 års tid.

Budskapet gick ut på att det ena ersätter inte det andra... att hemsidan är källan med adekvat information, bra och målgruppsanpassat språk, lättnavigerad, säker och uppdaterad - och sociala medier är ett ypperligt komplement och en kanal som fyller sitt syfte givetvis... mer om det senare kanske....

Klicka på bilden för att se videoinspelningen.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page