top of page

Kunders hemsidebesökares betyg glädjer mig


En kund till mig frågade ett par av sina kunder, oberoende av varandra, hur dom hade hittat och valt just henne i skönhetsbranschdjungeln på nätet.

Dessa svar fick hon:

- "Hittade dig från Google & sen att hemsidan såg så proffsig ut & att jag var någon man kunde lita på tack vare infon från hemsidan"

- "Hittade dej via Google & gillade hemsidan för att du verkar brinna för det du gör, inte bara gör ditt jobb för att liksom"

Detta är musik i mina öron. Jag argumenterar alltid för varför hemsida är viktig, att den ska hittas på Google och ge ett bra och seriöst intryck för att sedan bli vald och klickat på, som sedan resulterar i nya kunder,

Jag vet att detta sker om man jobbar på ett seriöst sätt och är noggrann från början och har en bra dialog med kunden. Att nu få denna återkoppling var guld värd för mig så jag kan förmedla det till er alla därute :)

Tack Caroline på Carolinesbeautyspa www.carolinesbeautyspa.se för återkopplingen!

Läs och se gärna mer om varför hemsida och vad man ska tänka på.

Läs gärna mer om vad en del kunder sagt om mitt jobb.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page