Hemsida klar åt företag med hjärta


Startsidan på hemsidan, som den ser ut på en dator.

När jag började samarbetet förstod jag snabbt vikten av att verksamhetens idé skulle attrahera personer som behöver hjälp till ett ökat välmående. Jag la stor vikt vid att på ett lättförståeligt sätt beskriva och ta fram texter som just beskriver kundens expertis inom området.

Förutom att sidan såklart är anpassad för mobil och surfplatta (responsiv), sökoptimerad, Googleregistrerad, lättnavigerad och välkomnande, så såg jag till att den gamla hemsidan med en annan adress, kopplas till den nya automatiskt.

Nu fortsätter samarbetet att kommunicera ut hemsidan och utöka sökoptimeringen.

Tack Martina för ett intressant och gott samarbete!

www.fysioterapistudion.se

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Inga taggar än.

Sök efter taggar

Följ oss