top of page

Kunders omdömen ger drivkraft


Kunders omdömen ger drivkraft. Axensjös KBH. Marika Axensjö

- På vilket sätt, kanske du tänker?

För mig är det en bekräftelse på att jag jobbar rätt och enligt mitt företags värdegrund "Där personlig service och kvalitet är högsta prioritet"

Att jag känner mig trygg i det jag gör beror bland annat på 25 års erfarenhet i branschen. Är prestigelös och sätter kundens behov i fokus. Lägger stor vikt vid att intervjua kunden om behovet av kommunikationsstöd och vad företaget ska ge för intryck och budskap samt vilka målgrupper som ska attraheras.

Mitt ansvar är att ge förslag och på ett lättförståeligt sätt förklara vad som behövs göras och hur. Kunden behöver inte kunna/vara intresserad av hemsidor, kommunikation eller teknik, utan bara luta sig tillbaka och berätta om sitt företags affärsidé, värdegrund och förväntningar på en hemsida.

Från Ann-Charlott Thörnroos på Gravidfysio fick jag detta fina, värmande omdöme som ger mig än mer drivkraft att fortsätta mitt arbete - stort tack Ann-Charlotte!

"Jag har under många år planerat att skapa en hemsida. Fick tips om Marika av en kollega. Hade själv en ganska klar bild av känslan jag ville att min hemsida skulle förmedla. Redan efter första samtalet kände jag att Marika förstod, fångade och kunde utveckla mina önskemål. Hon hjälpte mig sedan att skapa en hemsida precis sådan jag ville ha den.

Med sin professionella blick valde hon lämpliga bilder, korrigerade texten och kom med proffsiga tips. Marika var väldigt flexibel, snabb att återkoppla och så lättsam att arbeta med. Detta trots att vi, p g a pandemin, aldrig träffades fysiskt utan bara via telefon och mail.

Jag kan verkligen varmt rekommendera Axensjös och Marika!"

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page