top of page

Digitalt skyltfönster och logga till syntolk

Syntolkeriet är ett nystartat företag som sökte min hjälp för att komma igång att synas och marknadsföra sig. Intressant samarbete med syntolken Mia tog fart och nu är hemsidan och loggan på plats.


Tydligt och lättförståeligt

Vi träffades och jag fick sätta mig in i verksamheten och ett digitalt skyltfönster växte fram. En webbplats som kan utvecklas med fler undersidor, blogg, nyhetsbrev med mera.


Då en av målgrupperna är just de med synnedsättning var det viktigt att göra webbplatsen så tydlig och tillgänglig som möjligt. Allt från typsnitt, färger och alternativtexter, bilder till språket. Även loggan skapade jag utifrån tillgänglighetsprincipen.


Allt hör ihop för tydlighetens skull

Förutom att loggan och hemsidan ska harmoniera, behöver även Facebook-sidan ha samma uttryck med färg och logga med mera. Jag skapade sidan där all kontaktinformation och länk till hemsidan finns med. Även Linkedin-sidan ska tas fram.


Digitala skyltfönstret en bra grund

Kunden valde konceptet Digitalt skyltfönster som just passar nystartade företag. Det är om en helt vanlig hemsida som är responsiv, Google-ansluten, säkerhetscertifierad, sökordsoptimerad samt med gällande GDPR-inställningar inklusive en integritetspolicy.


Nu fortsätter vårt samarbete och kommunicerar ut din fina och viktiga verksamhet - tack Mia för ett roligt och spännande samarbete!


Comments


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page