top of page

Jag delar med mig av tips och råd - allt för att hjälpa dig!

Nu har du möjlighet att prenumerera på mitt nyhetsbrev. Jag har ett unikt nyhetsbrev för dig som redan är kund och ett nyhetsbrev för dig som är intresserade av att veta mer om till exempel webb, text, språk, kommunikation marknadsföring.


Jag tänker att en gång i månaden blir lagom att skicka ut nyhetsbrevet, inte oftare i alla fall. Du ska ju mäkta med att ta till dig all information, jag vet att jag inte är ensam om att få din uppmärksamhet.


Nyhetsbrevet skriver jag för att du ska ha nytta av det i ditt arbete och företagande. Har du inget företag, kan du ha nytta av vissa tips och råd i alla fall.


Jag har mycket kunskap och erfarenhet och kan ju såklart inte allt. Därför ger jag dig länktips till webbplatser när du vill läsa mer.


Ser även fram emot din input om vad just du vill veta mer om.
Comments


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page