top of page

Mina kunder är kompetenta företagare och prioriterar att kommunicera, del 2

Det glädjer mig enormt att se professionella och engagerade företagare jobba med det de brinner för. Att dessutom se att de satsar och förstår vinningen med att kommunicera och uppdatera sitt verksamhetsinnehåll, gör mig extra glad.


Jag fortsätter att lyfta mina kunders företagsamhet och vill berätta hur vi arbetar med att kommunicera och nå ut till deras målgrupper.


Denna gång vill jag berätta om min kund Ann-Charlotte, kallas Anncha, som driver företaget Gravidfysio/Ekenfysioterapistudion AB i Stockholm. Hon är legitimerad fysioterapeut och utvecklar sitt företag med kurser, rådgivning och träningsfilmer där målgruppen är gravida och nyblivna mammor.


Anncha mejlar mig texter och filmer regelbundet, som jag sen publicerar och skapar blogginlägg till.

  • Anncha kommunicerar sen vidare via sina sociala medier med länk till hennes hemsida för att ge besökaren möjlighet att läsa mer, boka tid samt se hela utbudet

Detta arbete resulterar i:

  • trovärdighet för Anncha och hennes företag

  • att det är kvalitet på verksamheten – att vara transparant

  • att aktivitet sker inom företaget

  • ökade sökträffar på Google. En sida som uppdateras ofta hamnar högre i rankningen på Google

Jag hjälpte Anncha med helheten

Anncha har varit verksam sedan 1993 och när det var dags för att starta igång företaget behövdes en komplett webbplats med logga och en webshop, vilket jag hjälpte Anncha med.


Samarbetet fortsätter där Anncha publicerar egna blogginlägg på ett smidigt sätt via det publiceringsverktyget jag använder. Självklart har kunden sitt eget login och kan redigera. Där hjälp behövs eller om inte tid finns, hjälper jag till.


Kika gärna på hemsidan www.gravidfysio.se


Tack!

Så tack för ett givande och roligt samarbete Anncha, som jag ser fram emot att fortsätta.


I skrivandets stund, vet jag inte vilken kund och bransch jag ska skriva om nästa gång, håll utkik!


Läs gärna Annchas omdömeComments


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page