top of page

Mina kunder är kompetenta företagare och prioriterar att kommunicera, del 5

Det glädjer mig enormt att se professionella och engagerade företagare jobba med det de brinner för. Att dessutom se att de satsar och förstår vinningen med att kommunicera och uppdatera sitt verksamhetsinnehåll, gör mig extra glad.


Denna gång vill jag berätta om min kund Regina (Gina) Sjödin, som driver företaget Ginas Bokföringstjänst AB.


Gina har lång erfarenhet, arbetat länge med sitt företag och har såväl gamla trogna kunder som nya.


Jag fick förtroendet att skapa webbplatsen för några år sedan där vi på ett tydligt och professionellt sätt presenterar företagets kompetens och tjänster. Webbplatsen är såklart Googleansluten och nu lätt att hitta.


Den fina loggan gjorde en samarbetspartner till mig, så Gina fick "hela paketet".


Kika gärna på webbplatsen: www.ginasbokforing.se


Tack!


Så tack Gina för förtroendet. Ser fram emot ett fortsatt samarbete.


Läs gärna även:

Comments


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page