Givande jobb eller rolig hobby

Vill du bli min kollega?

När du blir återförsäljare får du tillgång till ett stort lager med underkläder som du enkelt kan beställa hem och erbjuda till dina kunder. Du är din egen chef. Det är lätt att komma igång, inga förkunskaper krävs, jag blir din handledare. 

 

Detta är ett fantastiskt roligt sätt att arbeta på och kunderna är nöjda att få prova i lugn och ro. Underkläder är ju dessutom något som alla behöver och använder varje dag.

Tryggt och seriöst - störst i Norden

I 25 år har svenska företaget PXC Underwear arbetat med passion och engagemang i företaget och för oss säljare, vilket drivit företaget framåt och fortsätter så. Idag är PXC Underwear störst i Norden på att sälja underkläder via hemförsäljning och personlig service. 

PXC Underwear är dessutom medlem i Direct Selling Sweden, som är branschorganisationen för företag som arbetar med direktförsäljning/direkthandel.

Med egen svensk produktion och noga utvalda samarbetspartners gör att vi håller en hög kvalitet som ger oss nöjda och trogna kunder.

När du börjar som återförsäljare får du produkter och utbildning samt material för att kunna starta omgående. Jag är din handledare så länge du behöver.

Enkelt att börja

När du bestämmer dig för att börja, efter vi träffats och du fått mer information, skriver jag in dig. Det innebär att du blir registrerad hos PXC Underwear för att kunna beställa produkter och få all tillgång till all nödvändig information med mera.

I korthet ser upplägget ut såhär:
 

  1. Inskrivning

  2. Beställning av startkollektion

  3. Vi packar upp startkollektionen tillsammans och prismärker samt går igenom olika modellerna

  4. Jag visar dig hemsida, hur man beställer etcetera

  5. Vi bokar in några datum för att ha gemensamma visningar

Välj hur du vill betala för startkollektionen

Startkollektionen är värd 18 000 kronor - du betalar endast 8 995 kronor.

Antingen betalar du 799 kronor i månaden i 12 månader, eller så betalar du in hela summan direkt - ditt val.

Provision 

Du tjänar 40 procent som Manager, vilket du på ett snabbt och enkelt sätt blir efter din start som Trainee och konsulent.

Jag berättar mer om vår renodlade marknadsplan för dig när vi ses eller pratar i telefon.

2018 satsar vi än mer - vill du vara med?

Jag fokuserar nu på att få kollegor/återförsäljare, främst i Västmanland, men självklart jobbar jag brett i hela Sverige - vill du vara med i mitt team? Jag har kollegor runt om i vårt avlånga land som också kan hjälpa dig igång. Jag kan förmedla kontakt.

 

Norge - here we come! Nu startar vi upp även i Norge.

Varmt välkommen att kontakta mig om du är intresserad av att veta mer och/eller om du har en vän som vill veta mer om denna fina och roliga möjlighet.

valkommen.JPG
Ett tangentbord med en bh bredvid och mon webbadress i text www.pxc.se/marika
Vi packar upp startpaketet tillsammans. Läs mer om hela vår kollektion.

Jag var med mina kollegor i TV4 där vi hade bh-skola med tips och råd och visade goda exempel.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon