Omdömen från kunder

Jag har under många år planerat att skapa en hemsida. Fick tips om Marika av en kollega. Hade själv en ganska klar bild av känslan jag ville att min hemsida skulle förmedla. Redan efter första samtalet kände jag att Marika förstod, fångade och kunde utveckla mina önskemål. Hon hjälpte mig sedan att skapa en hemsida precis sådan jag ville ha den. Med sin professionella blick valde hon lämpliga bilder, korrigerade texten och kom med proffsiga tips. Marika var väldigt flexibel, snabb att återkoppla och så lättsam att arbeta med. Detta trots att vi, p g a pandemin, aldrig träffades fysiskt utan bara via telefon och mail. Jag kan verkligen varmt rekommendera Axensjös och Marika!

Från AnnCha Thörnroos

www.gravidfysio.se

Förutom ett proffsigt bemötande så kunde Marika genom sina frågor ringa in exakt vad vi hade för behov. Hur vi skulle profileras och vara vårt eget ansikte utåt.
 

Detta var något vi gjorde som ett team där jag var visionär och Marika expert på huret.

 

Att få support efter lanseringen känns både tryckt och avlastande

Från Rony Marklund

www.arbogahastochhund.se

Vi är så glada att vi blev rekommenderade Marika till att göra vår nya hemsida till City Gym! Hon har gjort ett kanonjobb och det känns så tryggt med henne bakom tangenterna till hemsidan. Marika har gjort så mycket för oss och ställer upp i tid och otid med snabba och bra lösningar när vi behöver henne. Tack Fina Marika för att du finns för oss!

Från Margrete & Johan
www.citygym.se

Marika, vilken underbar människa. Proffsig & kan sitt jobb. Det jag gillade mest med ditt arbete med min fina hemsida var att du var så snabb & att vi kunde ses på möten & diskutera fram resultat. Så båda blev nöjda. Jag älskar min proffsiga hemsida & är så glad att kunna stötta lokala företagare. Rekommenderar dig till alla jag vet som både behöver hjälp med hemsidor & stavning, för där öppnade du upp mina ögon!

Från Caroline Haglund
www.carolinesbeautyspa.se

Stort tack Marika för att du gjort min sida mera användarvänlig! Du hjälpte mig med precis det jag behövde.

 

Guld värt!  

 

Ser fram emot fortsatt samarbete.

Från Martina Skoog
www.fysioterapistudion.se

Marika är duktig på det hon gör. Hon är lyhörd, omtänksam och har ett värdskap som får kunden att känna sig välkommen.

 

Marika har en unik förmåga att omsätta och presentera kundens idéer på en attraktiv hemsida.

Från Deborah Sundell
www.lankagirltea.se

Marika är proffsig & samtidigt ödmjuk i sitt sätt att bemöta nya ämnen - jag älskar vår hemsida med ett ämne - som inte är helt helt enkel att formulera!

Jag gillade våra möten- där vi enkelt & trevligt kunde spåna på hur vi båda tänkte & mötas så båda var nöjda!

Jag rekommenderar Dig Varmt!

 

Från Linda Öhrn
www.coolmind.se

Kommunikationen är bra och det går att få hjälp med både idéer och texter, Marika slänger inte bara ihop något utan, lägger ned energi och har viljan att göra det bästa hon kan för sin kund. 
Jag är väldigt nöjd med sidan hon gjort åt mig och mitt företag PC & HiFi Örebro.

Från Oskar Gustavsson
www.pchifi.se

Professionellt bemötande, tydlig gemensam plan för vem som skulle göra vad och vad vi kommit överens om. Mycket nöjd med min nya hemsida och även upplägget för framtida samarbete.

 

Det klickade ju direkt med dig. Samarbetet med dig var professionellt, tydligt, enkelt, snabbt och smidigt. Ser fram emot vårt framtida samarbete också :)

Från Lena Oikarinen
www.lenarehud.se 

Marika är en fantastisk person att samarbeta med. Lyhörd, strukturerad, tar egna initiativ för att hitta de bästa lösningar just för dig/mig. Hennes underbara samarbetspartner Caroline är glad, positiv och full med energi. Caroline är väldigt duktig på det hon gör och har hjälpt mig att växa på Instagram. Självklart följer jag henne på Instagram och fortsätter lära mig av henne.

 

Marika har gjort ett supersnygg digitalt skyltfönster åt mig som jag är otroligt stolt över! Har fått så mycket beröm över min sida av andra personer både de jag känner och inte känner! Marika har efter att vi bollat fram och tillbaka också hjälpt mig med min unika företagsnamn! Beauty Clinic For Queens & Kings!  Älskar mitt företagsnamn! Jag rekommenderar Marika och  hennes företag Axensjö KBH och bästa Caroline Haglund mer än varmt!

Från Dragana Rodikov

www.beautyclinicqk.se

Se filminlägg på Facebook....