top of page

Omdömen/recensioner

Nu kan du enkelt lämna din upplevelse om mitt samarbete med dig, genom att klicka på knappen Skriv en recension. Tack på förhand!

Nedan ser du tidigare inskickade omdömen via Google eller direkt till min mejl.

Från AnnCha Thörnroos
www.gravidfysio.se

Jag har under många år planerat att skapa en hemsida. Fick tips om Marika av en kollega. Hade själv en ganska klar bild av känslan jag ville att min hemsida skulle förmedla.

 

Redan efter första samtalet kände jag att Marika förstod, fångade och kunde utveckla mina önskemål. Hon hjälpte mig sedan att skapa en hemsida precis sådan jag ville ha den.

 

Med sin professionella blick valde hon lämpliga bilder, korrigerade texten och kom med proffsiga tips. Marika var väldigt flexibel, snabb att återkoppla och så lättsam att arbeta med. Detta trots att vi, p g a pandemin, aldrig träffades fysiskt utan bara via telefon och mail.

 

Jag kan verkligen varmt rekommendera Axensjös och Marika!

Från Dragana Rodikov
www.beautyclinicqk.se

Marika är en fantastisk person att samarbeta med. Lyhörd, strukturerad, tar egna initiativ för att hitta de bästa lösningar just för dig/mig. Hennes underbara samarbetspartner Caroline är glad, positiv och full med energi.

 

Marika har gjort ett supersnygg digitalt skyltfönster åt mig som jag är otroligt stolt över! Har fått så mycket beröm över min sida av andra personer både de jag känner och inte känner! Marika har efter att vi bollat fram och tillbaka också hjälpt mig med min unika företagsnamn! Beauty Clinic For Queens & Kings! Älskar mitt företagsnamn!

 

Jag rekommenderar Marika och hennes företag  och bästa Caroline Haglund mer än varmt!

Från Lena Oikarinen
www.lenarehud.se

Professionellt bemötande, tydlig gemensam plan för vem som skulle göra vad och vad vi kommit överens om. Mycket nöjd med min nya hemsida och även upplägget för framtida samarbete.

 

Det klickade ju direkt med dig. Samarbetet med dig var professionellt, tydligt, enkelt, snabbt och smidigt. Ser fram emot vårt framtida samarbete också :)

Från Oskar Gustavsson
www.pchifiorebro.se

Kommunikationen är bra och det går att få hjälp med både idéer och texter, Marika slänger inte bara ihop något utan, lägger ned energi och har viljan att göra det bästa hon kan för sin kund. 

 

Jag är väldigt nöjd med sidan hon gjort åt mig och mitt företag PC & HiFi Örebro.

Från Rony Marklund
www.arbogahastochhund.se

Förutom ett proffsigt bemötande så kunde Marika genom sina frågor ringa in exakt vad vi hade för behov. Hur vi skulle profileras och vara vårt eget ansikte utåt.


Detta var något vi gjorde som ett team där jag var visionär och Marika expert på huret.

 

Att få support efter lanseringen känns både tryckt och avlastande.

Från Martina Skoog
www.fysioterapistudion.se

Stort tack Marika för att du gjort min sida mera användarvänlig! Du hjälpte mig med precis det jag behövde.

 

Guld värt!  

 

Ser fram emot fortsatt samarbete.

bottom of page