Omdömen

Från AnnCha Thörnroos

www.gravidfysio.se

Jag har under många år planerat att skapa en hemsida. Fick tips om Marika av en kollega. Hade själv en ganska klar bild av känslan jag ville att min hemsida skulle förmedla.

 

Redan efter första samtalet kände jag att Marika förstod, fångade och kunde utveckla mina önskemål. Hon hjälpte mig sedan att skapa en hemsida precis sådan jag ville ha den.

 

Med sin professionella blick valde hon lämpliga bilder, korrigerade texten och kom med proffsiga tips. Marika var väldigt flexibel, snabb att återkoppla och så lättsam att arbeta med. Detta trots att vi, p g a pandemin, aldrig träffades fysiskt utan bara via telefon och mail.

 

Jag kan verkligen varmt rekommendera Axensjös och Marika!

Från Dragana Rodikov

www.beautyclinicqk.se

Marika är en fantastisk person att samarbeta med. Lyhörd, strukturerad, tar egna initiativ för att hitta de bästa lösningar just för dig/mig. Hennes underbara samarbetspartner Caroline är glad, positiv och full med energi.

 

Caroline är väldigt duktig på det hon gör och har hjälpt mig att växa på Instagram. Självklart följer jag henne på Instagram och fortsätter lära mig av henne.

 

Marika har gjort ett supersnygg digitalt skyltfönster åt mig som jag är otroligt stolt över! Har fått så mycket beröm över min sida av andra personer både de jag känner och inte känner! Marika har efter att vi bollat fram och tillbaka också hjälpt mig med min unika företagsnamn! Beauty Clinic For Queens & Kings!

Älskar mitt företagsnamn!

 

Jag rekommenderar Marika och hennes företag  och bästa Caroline Haglund mer än varmt!

Från Margrete & Johan

www.citygym.se

Vi är så glada att vi blev rekommenderade Marika till att göra vår nya hemsida till City Gym!

 

Hon har gjort ett kanonjobb och det känns så tryggt med henne bakom tangenterna till hemsidan. Marika har gjort så mycket för oss och ställer upp i tid och otid med snabba och bra lösningar när vi behöver henne.

 

Tack Fina Marika för att du finns för oss!

Från Martina Skoog

www.fysioterapistudion.se

Stort tack Marika för att du gjort min sida mera användarvänlig! Du hjälpte mig med precis det jag behövde.

 

Guld värt!  

 

Ser fram emot fortsatt samarbete.

Från Lena Oikarinen

www.lenarehud.se

Professionellt bemötande, tydlig gemensam plan för vem som skulle göra vad och vad vi kommit överens om. Mycket nöjd med min nya hemsida och även upplägget för framtida samarbete.

 

Det klickade ju direkt med dig. Samarbetet med dig var professionellt, tydligt, enkelt, snabbt och smidigt. Ser fram emot vårt framtida samarbete också :)

Från Oskar Gustavsson

www.pchifiorebro.se

Kommunikationen är bra och det går att få hjälp med både idéer och texter, Marika slänger inte bara ihop något utan, lägger ned energi och har viljan att göra det bästa hon kan för sin kund. 

 

Jag är väldigt nöjd med sidan hon gjort åt mig och mitt företag PC & HiFi Örebro.

Från Rony Marklund

www.arbogahastochhund.se

Förutom ett proffsigt bemötande så kunde Marika genom sina frågor ringa in exakt vad vi hade för behov. Hur vi skulle profileras och vara vårt eget ansikte utåt.


Detta var något vi gjorde som ett team där jag var visionär och Marika expert på huret.

 

Att få support efter lanseringen känns både tryckt och avlastande.