Nätverka du med!

August 23, 2018

Idag kommer några företagsamma kvinnor till min lokal för att få en inblick i min verksamhet, mingla och byta erfarenheter. Vi toppar kvällen med en bh-skola. 

Kvinnorna som kommer är, precis som jag, med i nätverket Klöver Dam i västra Mälardalen. Nätverket är till för just företagsamma kvinnor som driver eget, funderar på att göra det eller rent av bara vill dela vår entusiasm och viljan till samverkan.

 

Rubriken Nätverka du med!, är mitt budskap till dig som behöver kontakter för både samverkan och erfarenhetsutbyte och är beredd på att massor av saker händer när du är öppen för dialog och att byta erfarenhet och tips. Nätverka kommer jag alltid att fortsätta med, det ger så mycket.

 

Du hittar olika företagarföreningar och nätverk på din kommuns hemsida bland annat, men såklart finns det en uppsjö av olika föreningar och nätverk som passar just dig och din verksamhet eller intresse :)

 

Då jag har tre verksamheter i en så har jag samlat informationsmaterial och lite prover till alla kvinnor som kommer ikväll - se bild :)

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv