Nytt samarbete med teimportör

September 20, 2018

Som jag skrivit tidigare - att olika verksamheter berikar - upplevde jag pånytt i förmiddags då jag hade ett möte med en inspirerande kvinna som importerar teer från Sri Lanka. Kundens nytänkande och genuina engagemang för att föra ut information om teers påverkan för kropp och hälsa, ligger till grund för hur jag nu skapar en hemsida som ska förmedla konceptet. 

 

Att få inblick i kundens verksamhet och förstå vad den ska förmedla och till vilken målgrupp, har jag nu i tänket när jag gör ett första utkast :)

 

Självklart ser jag till att sidan sen hittas på Google.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv