Hemsida klar åt företag med hjärta

March 26, 2020

När jag började samarbetet förstod jag snabbt vikten av att verksamhetens idé skulle attrahera personer som behöver hjälp till ett ökat välmående. Jag la stor vikt vid att på ett lättförståeligt sätt beskriva och ta fram texter som just beskriver kundens expertis inom området. 

 

Förutom att sidan såklart är anpassad för mobil och surfplatta (responsiv), sökoptimerad, Googleregistrerad, lättnavigerad och välkomnande, så såg jag till att den gamla hemsidan med en annan adress, kopplas till den nya automatiskt.

 

Nu fortsätter samarbetet att kommunicera ut hemsidan och utöka sökoptimeringen.

 

Tack Martina för ett intressant och gott samarbete!

 

www.fysioterapistudion.se

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

December 11, 2019

Please reload

Arkiv