top of page

Fin verksamhet kommunicerad

Asså jag säger bara "waow", vilken viktig funktion för människor detta företag besitter! Med bred kompetens och lång erfarenhet erbjuds vuxna, barn och ungdomar behandlingar/metoder som bidrar till bättre hälsa och livssituation.

Kunden egna ord. "Jag bestämde mig för att själv skapa det jag upplevde skulle utgöra bästa hjälpen för oförstådda barn, utbrända/deprimerade vuxna, högkänsliga personer liksom andra som har svårt att bli förstådda och hörda".

Startsidan på Hjärtegården/Egen Kraft

Kunden hade en hemsida sedan tidigare som innehåll mycket bra information som behövde förtydligas, göras mer lättförståelig och tala bildligt med alla fina bilder som talar till läsaren.

Jag träffade kunden och fick höra om verksamhetens mening och bredd. Jag ställde en massa frågor som behövde förtydligas så läsaren verkligen förstår vilken nytta och mening verksamheten kan göra för individer.

Många sidor, sökord, Googleregistrering, video- och bildlänkar, anpassad för mobil och surfplatta med mera är gjort. Nu fortsätter samarbetet med att nå ut och göra sidan än mer sökbar och användarvänlig.

Tack för ett fint samarbete Gunneli!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page