top of page

Mina kunder är kompetenta företagare och prioriterar att kommunicera, del 4

Det glädjer mig enormt att se professionella och engagerade företagare jobba med det de brinner för. Att dessutom se att de satsar och förstår vinningen med att kommunicera och uppdatera sitt verksamhetsinnehåll, gör mig extra glad.


Denna gång vill jag berätta om min kund Jim Henricsson, som är ägare och driver företaget Forissium AB inom branschen butiks- och industrikyla.


Jim har mer än 35 år i branschen och har ett stabilt företag som inte har så stort behov av att marknadsföras sig med nyheter, utan mer visa på kvalitet, stabilitet, service och bredden på uppdrag som görs.


Jag skapade hemsidan för ett par år sedan och ser till att publicera foton och information på genomförda jobb, vilket är en tung marknadsföringsåtgärd. Jim hänvisar ofta till sin hemsida där all relevant information finns.


Detta arbete resulterar i trovärdighet och kvalitet och ökar sökträffar på Google. En sida som uppdateras ofta hamnar högre i rankningen på Google.


Kika gärna på hemsidan: www.forissium.se


Tack!

Så tack Jim, för förtroendet att jag får ansvara för din hemsida, som jag ser fram emot att fortsätta göra.


Läs gärna:


/MarikaComments


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page