top of page

Mina kunder är kompetenta företagare och prioriterar att kommunicera, del 6

Det glädjer mig enormt att se professionella och engagerade företagare jobba med det de brinner för. Att dessutom se att de satsar och förstår vinningen med att kommunicera och uppdatera sitt verksamhetsinnehåll, gör mig extra glad.


Jag vill lyfta mina kunders företagsamhet och samtidigt berätta hur vi arbetar med att kommunicera och nå ut till deras målgrupper.


Nu vill jag lyfta min kund Mia Söderberg som är utbildad syntolk och startade sitt företag Syntolkeriet i våras. Som nystartat företag behövde Mia kommunicera sin verksamhet, nå ut och bjuda in till dialog och samarbeten.


Jag träffade Mia över några koppar kaffe och lyssnade och satte mig in i hur en syntolk arbetar och vilka målgrupper som skulle nås. Då en av målgrupperna är just de med synnedsättning var det viktigt att göra webbplatsen så tydlig och tillgänglig som möjligt.


Vi kom fram till att tjänsten Digitalt skyltfönster var en bra början, som passar just nystartade företag. Även loggan tog jag fram i tätt samarbete med Mia.


I det digitala skyltfönstret finns det viktigaste med:

 • Text om företaget och vad som erbjuds

 • Länk till sociala medier

 • Kontaktinformation

 • Ett par genrebilder

 • Hittainformation

 • Porträtt

 • Logga


Detta arbete resulterade i

 • att bli synlig och hittad

 • trovärdighet för Mia och hennes företag

 • att det är kvalitet på verksamheten – att vara transparant

Kika gärna på hemsidan www.syntolkeriet.se


Så tack för ett gott och intressant samarbete Mia, som jag ser fram emot att fortsätta.Läs gärna:Comments


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Senaste inlägg

Arkiv

 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square

Sök efter taggar

Följ oss

bottom of page